Kúpiť ergometer – e-shop

Sprievodca výberom
ergometrov


Ergometer  >  Ako čo najrýchlejšie získať neodolateľné stehná a pozadie?

Ako čo najrýchlejšie získať neodolateľné stehná a pozadie?

Ergometre sú neustále vylepšované s cieľom vyhovieť všetkým prianiam používateľov. A kedže sú v súčasnosti pevné stehná a pozadie veľmi žiadané, bol vyvinutý robustný magnetický rotoped-recumbent a veslovací trenažér v jednom.

Recumbent a veslovací trenažér 2v1 je univerzálny posilňovací stroj na spevnenie celej postavy. Získate v ňom:

  • Veslovací trenažér, ktorý spevňuje a posilňuje predovšetkým chrbtové a brušné svaly, čo je prevencia dnes veľmi častých bolestí chrbta.
  • Recumbent, ergonomický a veľmi pohodlný rotopéd, ktorého sedlo s operadlom pripomína skôr kreslo. Umožňuje komfortný tréning svalov dolnej časti tela, pričom nezaťažuje kĺby.

Veslovací trenažér aj recumbent sú účinné stroje na posilnenie a spevnenie svalov nôh a predovšetkým zadku. Pri pravidelnom tréningu na ergometri 2v1 tak zakrátko získate neodolateľné stehná aj pozadie. Hladký, prirodzený a vďaka tomu bezpečný pohyb, ako pri veslovaní, tak  aj pri šliapaní na recumbente, je ideálny pre každého, komu sa neodporúča beh, teda aj pre staršie osoby a rekonvalescentov.

Moderné funkcie ergometra

Veslovací trenažér a recumbent 2v1 neustále monitoruje váš tréning pomocou kvalitného computeru, ktorý zobrazuje všetky potrebné tréningové hodnoty. Navyše, vďaka prepojeniu computeru s meračom tepovej frekvencie v rukovätiach sedátka recumbentu (a prípadne bezdrôtovému prepojeniu computeru s hrudným pásom) môžete na displeji neustále sledovať svoju tepovú frekvenciu a prispôsobovať jej intenzitu cvičeniu. Tým dosiahnete maximálny účinnok vášho tréningu.

To však ešte nie je všetko. Stroj využíva takzvaný BeltDrive systém, vďaka ktorému je jeho prevádzka úplne tichá. Môžete ho mať aj v paneláku, nikoho nerušíte a k tomu sledujete televíziu alebo počúvate hudbu. Cvičenie vám tak ubieha rýchlejšie. Vďaka sedlu a chrbtovej opierke máte pri ňom pohodlie. Stroj sa dá tiež ľahko zložiť, takže neprekáža a je k dispozícii pre ďalšie použitie.

A na záver jedna recenzia odrážajúca skúsenosti manželov: "Veľká spokojnosť, zatiaľ cvičím denne, stroj pekne pretiahne celé telo, určite odporúčam všetkým, ktorí nechcú alebo nemajú čas na pravidelné cvičenie v posilňovni. Dispej prehľadne ukáže rýchlosť, prejdené km, spálené kalórie, tepovú frekvenciu a podobne. Osem stupňov záťaže úplne stačí, ide skôr o vytrvalosť cvičenia. Zatiaľ som na záťaži 4-5, manžel išiel z počiatočnej 8 na 5-7."

Zdieľajte článok



Odporúčame ergometre






Ďalšie novinky

Prepojte ergometer s tabletom, jazdite a bavte sa!

Keď sa ľudia vyjadrovali k tomu, prečo svoj ergometer využívajú nedostatočne, uvádzali väčšinou, že jazda na ňom je neuveriteľne nudná. Niekdajšie stroje mali len obmedzené funkcie. Doba sa však mení priam závratne a súčasné modely toho ponúkajú naozaj veľa.

Sú lepšie bicykle a ergometre, alebo beh?

Mnohé internetové fórum rieši, či je lepšia cyklistika, alebo behanie. Vyjadrujú sa k tomu rekreační aj profesionálni športovci. Isté je, že šport má byť predovšetkým zábavou, a tak by mal byť všestranný.

všetky novinky