Kúpiť ergometer – e-shop

Sprievodca výberom
ergometrov


Ergometer  >  Ergometer recenzie, recenzie ergometrov

Ergometer - recenzie zákazníkov

Vyberte si ergometer podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Ergometer:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Rotoped inSPORTline Quiet

Ináč by ten bicykel bol fajn !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2009)

tovar prišiel poškodení a chýbajú súčiastky.Volal som na reklamacie,ale chlapík bol na obede.Tak som mu nechal moje tel.čislo a viac sa už neozvali.keby som nebol dosť šikovný dodnes by som sa asi nebicykloval.Myslel som ,že ste viac profesionálnejší.A ešte niečo.Do poznámky som dal dodanie po 15 hod a prepravca mi už o 9 hodine volal kde som.Ďalšie mínus.S pozdravom Novosad.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Velmi solidny dizajn, spracovanie. Minimalne rozmery, teda miesto sa najde aj v byte. Funguje skoro bez hluku. Funguje aj na internete cez Google Maps (skusal som Android 9). Pekny svietiaci displej, dostatok moznosti a nastaveni. Jedinou drobnou nevyhodou je vacsia vzajomna vnutorna vzdialenost pedalov (cca 20 cm). Na domace pouzivanie velmi vhodny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2020)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Rotoped inSPORTline Valdosa

Rotoped funguje super aj pre vysokých ľudí. Tichý, jednoducho ovládateľny. Nevýhody: nutné zakúpiť hrudný pás. Rotpoedn nekomunikuje s hrudným pásom s Bluetooth. Preto sa nedá spojiť s inteligentnými hodinkami. Podľa mňa veľká nevýhoda.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.12.2022)



Recenzia Rotoped inSPORTline X-Type

ponúka možnosť denne si zašportovať bez ohľadu na počasie. Je vhodný pre ženy aj mužov, má mnoho programov, použitie je jednoduché.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

kvalitný, tichý, robustný

nie je do malých priestorov



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Rotoped inSPORTline Delavan UB

Slúži na posilnenie nohy po operácii . Určite odporúčam, ešte je to krátka doba len pár dní po dodaní , ale zatiaľ je spokojnosť. Recenzia by sa mala písať po dlhšom používaní nie po 3dňoch od dodania.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.02.2024)



Zdieľajte článok


Odporúčame ergometre






Novinky

Prepojte ergometer s tabletom, jazdite a bavte sa!

Keď sa ľudia vyjadrovali k tomu, prečo svoj ergometer využívajú nedostatočne, uvádzali väčšinou, že jazda na ňom je neuveriteľne nudná. Niekdajšie stroje mali len obmedzené funkcie. Doba sa však mení priam závratne a súčasné modely toho ponúkajú naozaj veľa.

Sú lepšie bicykle a ergometre, alebo beh?

Mnohé internetové fórum rieši, či je lepšia cyklistika, alebo behanie. Vyjadrujú sa k tomu rekreační aj profesionálni športovci. Isté je, že šport má byť predovšetkým zábavou, a tak by mal byť všestranný.

všetky novinky