Kúpiť ergometer – e-shop

Sprievodca výberom
ergometrov


Ergometer  >  Ergometer recenzie, recenzie ergometrov

Ergometer - recenzie zákazníkov

Vyberte si ergometer podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Ergometer:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Ako som predtým spomenul rotopedom sa dostanete po svete pomocou tabletu tam, kde v živote asi ťažko si človek vie predstaviť, že by sa tam dostal. Manuál k rotopedu trocha zákazníka potrápi, kým príde na to ako spojazdniť aplikáciu. Rotoped môže slúžiť všetkým vekovým kategóriam. Cena tovaru je asi primeraná k ostatným druhom rotopedov a ich možnostiam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2015)

Zákazník si môže overiť svoju kondíciu a pravidelným cvičením si ju zvyšovať. Rotoped môžu využívať ľudia bez kondície i dobre trénovaní, variabilita cvičení je neskutočná. Tento rotoped som kupoval preto, že v spojení s tabletom si môžem v pokoji domova odjazdiť akúkoľvek trasu na planéte s náročnosťou terénu zhruba na 80 % oproti skutočnosti a navyše aj vidím na obrazovke vybranú trasu na displeji tabletu.

Zatiaľ nič.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Rotoped inSPORTline Quiet

Ináč by ten bicykel bol fajn !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2009)

tovar prišiel poškodení a chýbajú súčiastky.Volal som na reklamacie,ale chlapík bol na obede.Tak som mu nechal moje tel.čislo a viac sa už neozvali.keby som nebol dosť šikovný dodnes by som sa asi nebicykloval.Myslel som ,že ste viac profesionálnejší.A ešte niečo.Do poznámky som dal dodanie po 15 hod a prepravca mi už o 9 hodine volal kde som.Ďalšie mínus.S pozdravom Novosad.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.10.2017)

kvalitná pevná konštrukcia množstvo funkcií, vhodné pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých prehľadný displej prístroja hrudný pás v cene prístroj vyhovuje aj pre môjho syna 195 cm / 100 kg možnosť spárovania s tabletom/mobilom a virtuálne jazdenie po svete :-) návykové elektronické ovládanie odporu - kto raz vyskúša, nikdy nebude chcieť manuál dá sa s ním naozaj vyhrať - možnosť manuálneho nastavenia - cieľová vzdialenosť, záťaž regulovateľná počas manuálneho režimu, kalórie, zvukový signál po prekročení zvolenej tepovej frekvencie vysoko návykové zariadenie, za dobrú cenu výborný pomer cena/výkon tichá prevádzka

chýba mi na ňom držiak na fľašu - pri hodinovom šliapaní do pedálov sa človek potrebuje osviežiť - musel som ho umiestniť k nábytku tak, aby som mal na dosah tekutiny pri zvolenom fixnom programe nie je možné (hlavne na konci cvičenia) počas cvičenia manuálne zasiahnuť a prestaviť záťaž. potreba elektrickej zásuvky - malý generátor by s prehľadom vedel pri šliapaní vyrobiť dosť energie na prevádzku prístroja + dobitie malého záložného akumulátora.



Recenzia Rotoped inSPORTline X-Type

ponúka možnosť denne si zašportovať bez ohľadu na počasie. Je vhodný pre ženy aj mužov, má mnoho programov, použitie je jednoduché.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

kvalitný, tichý, robustný

nie je do malých priestorov



Recenzia Rotoped inSPORTline SEG 1696

Tento stroj je skutočne pevný, naozaj vhodný pre ťažšie váhy a náročnejšie cvičenia. Páčia sa mi rôzne programy cvičenia ale aj vlastné. Má to skvelý tvar, vypadá naozaj mohutne - tak som si ho predstavoval a spĺňa moje očakávania. Makal som aj na iných rotopedoch a toto je zatiaľ asi najlepšie z rotopedov ktorý som mal pod sebou - čo si nastavíte, to idete. Čo by niekomu mohlo chýbať je nemožnosť horizontálneho polohovania sedla (dá sa nastaviť iba výška), ale podľa mňa to nie je nedostatok (preto ho ani medzi nedostatky nepíšem), lebo príliš veľa takýchto polohovačiek iba znižuje životnosť stroja (príliš veľa nastaviteľných častí oslabuje konštrukciu) - a keďže sedlovka ide mierne do šikma, tak pri vyššej postave sa automaticky počíta s dlhšími stehennými kosťami teda predlžuje sa nie len výška, ale aj dĺžka - univerzálne riešenie - navyše sedlo je dostatočne dlhé a dá sa počas bicyklovania sadnúť aj viac dozadu alebo dopredu. Rovnako sa nedá polohovať sklon ručiek. Ja absenciu týchto 2 veci (horizontalizácia sedla a nastavovanie ručiek) považujem za výhodu, nakoľko tvorca stavil radšej na pevnú konštrukciu pre väčšie váhy, ktorú garantuje, ako polohovačky pre motýlikov. Mal som skúsenosti s plne polohovateľnými rotopedmi ktoré sa po chvíľke používania úplne rozkývali a boli skôr hojdačka pre deti a s pevným strojom na cvičenie nemali nič spoločné. Rotoped ma prekvapil a zaujal konštrukčnou kvalitou, dúfam že elektronika je rovnako kvalitná ako táto konštrukcia a vydrží roky. Určite ho odporúčam aj pre tvrdšie zaobchádzanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2015)

Namakaný stroj Tvrdá konštrukcia Pohodlné sedlo Dobre tvarované rukoväte Mnoho zaujímavých programov cvičenia Vlastné programy cvičenia Super pedále Tichý chod Funkčný merač pulzu + snímač pulzu na hrudník Pekné grafické prevedenie displeja Skutočný rotoped na cvičenie a nie hračka



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Velmi solidny dizajn, spracovanie. Minimalne rozmery, teda miesto sa najde aj v byte. Funguje skoro bez hluku. Funguje aj na internete cez Google Maps (skusal som Android 9). Pekny svietiaci displej, dostatok moznosti a nastaveni. Jedinou drobnou nevyhodou je vacsia vzajomna vnutorna vzdialenost pedalov (cca 20 cm). Na domace pouzivanie velmi vhodny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2020)



Zdieľajte článok


Odporúčame ergometre






Novinky

Prepojte ergometer s tabletom, jazdite a bavte sa!

Keď sa ľudia vyjadrovali k tomu, prečo svoj ergometer využívajú nedostatočne, uvádzali väčšinou, že jazda na ňom je neuveriteľne nudná. Niekdajšie stroje mali len obmedzené funkcie. Doba sa však mení priam závratne a súčasné modely toho ponúkajú naozaj veľa.

Sú lepšie bicykle a ergometre, alebo beh?

Mnohé internetové fórum rieši, či je lepšia cyklistika, alebo behanie. Vyjadrujú sa k tomu rekreační aj profesionálni športovci. Isté je, že šport má byť predovšetkým zábavou, a tak by mal byť všestranný.

všetky novinky