Kúpiť ergometer – e-shop

Sprievodca výberom
ergometrov


Ergometer  >  Ježiško, na Vianoce chcem kvalitnejší rotoped - ergometer!

Ježiško, na Vianoce chcem kvalitnejší rotoped - ergometer!

Toto nie je zbožné želanie, ale chladná kalkulácia. Ergometer, elektronická varianta rotopedov, je špičkový, počítačom ovládaný stroj.

A Vianoce sú ideálnou dobou pre nákup ergometra, zvlášť, ak patríte medzi nadšených športovcov a chýba Vám v zimnom období pohyb po vonku. Ergometer umiestnite napríklad do obývačky a pri obľúbenom filme, alebo seriály môžete intenzívne a zdravo športovať.

Zdravé športovanie zabezpečuje počítač, ktorý vďaka hrudnému pásu umožňuje sledovať tepovú frekvenciu a prispôsobovať jej záťaž. Výhodou sú tiež nastaviteľné režimy pre efektívne cvičenie.

Rotoped inSPORTline Erinome

Na fotografii je Rotoped inSPORTline Erinome, ktorý kúpite za približne 182 € v akcii.

Za špičkové ergometrické rotopedy si však priplatíte. Napríklad vyhľadávaný Rotoped inSPORTline Pangar stojí okolo 545 €. Ale ako napísala v recenzii pani Iveta:

"Pevná konštrukcia, veľký display, tichý chod, kvalitné spracovanie, kvalitné sedlo u ktorého je možnosť nastaviť výšku, posun dopredu či dozadu a aj sklon sedadla, nastavenie riadidiel aj displeja, veľké množstvo programov pri ktorých cvičenie nikdy nebude nuda."

Rotoped inSPORTline Pangar

Zdieľajte článok



Odporúčame ergometre






Ďalšie novinky

Prepojte ergometer s tabletom, jazdite a bavte sa!

Keď sa ľudia vyjadrovali k tomu, prečo svoj ergometer využívajú nedostatočne, uvádzali väčšinou, že jazda na ňom je neuveriteľne nudná. Niekdajšie stroje mali len obmedzené funkcie. Doba sa však mení priam závratne a súčasné modely toho ponúkajú naozaj veľa.

Sú lepšie bicykle a ergometre, alebo beh?

Mnohé internetové fórum rieši, či je lepšia cyklistika, alebo behanie. Vyjadrujú sa k tomu rekreační aj profesionálni športovci. Isté je, že šport má byť predovšetkým zábavou, a tak by mal byť všestranný.

všetky novinky